Tilføj til kurv

Zenz

Zenz, Hair Styling Mousse Pure No. 90 – Extra Volume, 200 ml

Brand:

185,00 kr.

3 på lager

Zenz, Hair Styling Mousse Pure No. 90 – Extra Volume, 200 ml 185,00 kr.

Ingen hormonforstyrrende stofferIngen hormonforstyrrende stoffer

Ingen-allergifremkaldendeIngen allergifremkaldende stoffer

Ingen-miljoebelastendeIngen miljøbelastende stoffer

Ingen parfumestoffer

 

Beskrivelse

Hair Styling Mousse No. 90 fra danske Zenz er en svanemærket og astma- allergimærket hårmousse. Hårmoussen er let og nærende og indeholder blødgørende ingredienser, som både styler og plejer håret på samme tid. Den holder på frisuren uden at gøre håret stift og giver et naturligt look med masser af fylde. Moussen er perfekt til krøllet hår og til frisurer, hvor man ønsker at fremhæve strukturen i håret. Egner sig også til styling med en rundbørste.

  • Aerosolfri, svane- og allergimærket professionel styling mousse
  • Indeholder økologisk aloe vera og hvedeprotein
  • Er skånsom mod hovedbunden og let at vaske ud
  • Aerosol fri, vandbaseret og vegansk
  • Velegnet til “Curly Girl-metoden”


Brugstips

Moussen bruges i håndklædetørt hår. Påføres med kam for at skabe et klassisk wet look. Kan også blandes med Zenz Styling Paste. Velegnet til alle hårtyper.

Ingredienser

Økologisk, renset Aloe vera

Aloe vera-gel indeholder 75 velkendte og vigtige vitaminer og mineraler og har fremragende nærende egenskaber for hud og hår. Den hjælper med at øge blodcirkulationen og bevarer hudens fugtighed. Aloe vera lindrer også rødme og kløe samt virker smertelindrende, og har derfor en gavnlig effekt på hovedbunden.

Glutenfri hvedeprotein

Glutenfri hvedeprotein er en effektiv fugtgivende ingrediens, der genopbygger skadet hår. Styrker håret og giver glans og smidighed. ZENZ bruger udelukkende glutenfri hvedeprotein.

INCI-liste: Aloe Barbadensis Leaf Extract*, PVP, Aqua, VP/VA Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxypropyltrimonium Hydrolysed Corn Starch, Hydrolysed Wheat protein, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.